PRODUSE TERMOVAST

CAMERE USCARE CHERESTEA

CAMERE ABURIRE CHERESTEA

INSTALAȚII DE BRICHETAT SI PELETIZAT BIOMASĂ

 

COGENERARE BIOMASĂ

CENTRALE TERMICE INDUSTRIALE

 

AUTOMATIZARI INDUSTRIALE

NOUTAȚI Tratamente termice

 

 

Scopul acestor tratamente este schimbarea culorii, recalificarea de lemn cu defecte cromatice şi reevaluarea lemnului cu valoare scăzută de piaţă. Acest procedeu de tratament termic se refera la:

- tratament de placi, lamele, elemente şi furnir de la 130° C până la 230° C;

- tratament de protecţie a lemnului ;

- tratament care implică proprietati estetice noi şi proprietăţi funcţionale;

- recalificare de lemn cu defecte cromatice

- reevaluare de lemn cu valoare scăzută de piaţă.

 

 

CENTRALE TERMICE INDUSTRIALE PE COMBUSTIBIL SOLID

 

Termovast realizeaza instalatii de alimentare cu agent termic la cheie pentru uscatoare si aburitoare dar si pentru incalzirea halelor de productie. Instalatia este dimensionata de ingineri termisti pentru proiectul dumneavoastra si executata de instalatori profesionisti si sudori calificati conform normelor ISCIR. Echipamentele furnizate: robineti, clapeti, pompe, supape de siguranta, electrovane, filtre, vase de expansiune, calorifere. Toate acestea sunt marci de prestigiu de la firme consacrate(Italia, Germania, etc) avand o calitate superioara. Centrale termice pe biomasa recomandate pentru instalatiile de uscare si aburire dar si pentru incalzirea spatiilor industriale, sunt cazane cu circulatie fortata a apei calde la 95º C , a apei supraincalzite la 115 º C si generatoare de abur 130º C la presiuni joase produse de firme de prestigiu din Italia sau Germania.

Aceste cazane pe apa calda sau supraincalzita si generatoare de abur sunt caracterizate prin urmatoarele caracteristici constructive:

- sunt fabricate din otel special pentru centrale termice pe biomasa, sudate cu tehnologi speciale.
- functioneaza exclusiv pe deseuri de masa lemnoasa si rumegus, cu umiditate ridicata de pana la 55 %.
- inalta performanta , siguranta , usoara utilizare si exploatare.
- sistem autoamat de alimentare cu combustibil.
- conţinutul de vapori de fum îndeplineşte cerinţele ecologice.
- sistem de ardere cu gretare mobile.
- extractor automat de cenusa.

Schema montaj cazan cu alimentare automata combustibil si evacuare filtrata a gazelor de ardere pentru centrale termice pe biomasa

INSTALATII DE ALIMENTARE APA CALDA/APA SUPRAINCALZITA SI ABUR

Termovast realizeaza instalatii de alimentare cu agent termic la cheie pentru uscatoare si aburitoare dar si pentru incalzirea halelor de productie. Instalatia este dimensionata de ingineri termisti pentru proiectul dumneavoastra si executata de instalatori profesionisti si sudori calificati conform normelor ISCIR. Echipamentele furnizate: robineti, clapeti, pompe, supape de siguranta, electrovane, filtre, vase de expansiune, calorifere. Toate acestea sunt marci de prestigiu de la firme consacrate (Italia, Germania, Spania, etc) avand o calitate superioara.