PRODUSE TERMOVAST

CAMERE USCARE CHERESTEA

CAMERE ABURIRE CHERESTEA

INSTALAȚII DE BRICHETAT SI PELETIZAT BIOMASĂ

 

COGENERARE BIOMASĂ

CENTRALE TERMICE INDUSTRIALE

 

AUTOMATIZARI INDUSTRIALE

NOUTAȚI Tratamente termice

 

 

Scopul acestor tratamente este schimbarea culorii, recalificarea de lemn cu defecte cromatice şi reevaluarea lemnului cu valoare scăzută de piaţă. Acest procedeu de tratament termic se refera la:

- tratament de placi, lamele, elemente şi furnir de la 130° C până la 230° C;

- tratament de protecţie a lemnului ;

- tratament care implică proprietati estetice noi şi proprietăţi funcţionale;

- recalificare de lemn cu defecte cromatice

- reevaluare de lemn cu valoare scăzută de piaţă.

 

 

 

Despre noi

Infiintata in anul 1997, SC Termovast S.R.L. este o companie cu capital integral romanesc , care are ca obiectiv in principal sa vina in intampinarea nevoilor clientilor , furnizand solutii tehnologice profesioniste si totodata sa aiba un raport corect intre pretul si calitatea produselor furnizate.
Pregatirea si profesionalismul specialistilor nostri (ingineri electronisti, automatisti, energeticieni, programatori software, mecanici, masini unelte, sudura, dar si muncitori calificati – lacatusi, strungari, frezori, sudori, echipe de montaj) ne-au asigurat renumele de care ne bucuram in piata astazi.

Atuurile si competentele noastre sunt:

- Lucrari de calitate ireprosabila avand un inalt nivel de complexitate executate in circa 200 de locatii in Romania dar si in  Ucraina sau Republica Moldova.

- Abordare si implementare de tehnologii respectiv solutii noi in managementul energiei si anume posibilitatea de a transforma deseurile din prelucrarea lemnului, sau a exploatarilor agricole in energie electrica si termica ieftina, prin COGENERARE a biomasei in sistem O.R.C. sau prin GAZEIFICARE.

- Personal cu inalt grad de pregatire si calificari in aproape toate domeniile tehnice: mecanic, hidraulic, energetic, electric si termic, automatizari si software.

- Lucrari de calitate ireprosabila avand un inalt nivel de complexitate.

- Rapiditate si mobilitate in executie si montaj.

Compania noastra este acreditata ISO 9001 : 2015

Pentru a beneficia de cele mai bune solutii pentru nevoile dvs, va oferim consultanta in etapa prealabila achizitionarii produselor si suport tehnic gratuit pentru implementarea ulterioara a acestora in procesul tehnologic.